Onafhankelijk opererend Internet-kerktelefoon-
systeem geregistreerd bij KvK nr 64229157.
Kerkfoon.nl
             Beginpagina                Help                Informatie                Disclaimer                Contact                Beheer
Stand-alone "Luisterkastje" voor gebruikers zonder PC.
+ Beluisteren van uitzendingen via internet
+ ADSL/netwerk aansluiting (optioneel via mobiel internet mogelijk)
+ Eenvoudige bediening

Luisteren

Wanneer u uw uitzending wilt laten beluisteren door bijvoorbeeld ouderen, dan zijn die niet altijd in het bezit van een PC. Ook zijn er situaties waarin een (volwaardige) PC niet direct noodzakelijk is, zoals bij het door-koppelen van uw uitzending naar de geluids-installatie van een ander gebouw. Speciaal voor dergelijke situaties is er het "Lukas" luisterkastje van het fabrikaat Streamit. Dit klein-formaat apparaat is zeer geschikt om uitzendingen van alle Audiozender 2.0 modellen weer te geven. Dat kan zowel via de krachtige ingebouwde luidspreker, als via een uitgang die op een geluidsinstallatie kan worden aangesloten.

Aansluitingen
De Lukas kan op meerdere manieren gebruikt worden. 1. Over ADSL, 2.Via Kerkfoon-mobiel. 1. Als er een breedband internetverbinding beschikbaar is, (ADSL of kabel), dan kan de Lukas daarop worden aangesloten. De Lukas kan dan zonder verdere luisterkosten worden gebruikt. 2. Via Kerkfoon-mobiel. Voor deze verbinding verwijzen wij u graag naar de informatie in de rechter kolom.

Doordat de Lukas beschikt over meerdere aansluitmogelijkheden is "verplaatsbaar" gebruik, bijvoorbeeld als een gebruiker regelmatig op andere locaties verblijft, of als uw luisteraars-groep regelmatig van samenstelling verandert, eenvoudig te regelen voor de beheerder.
                                                                                                             Vervolg op Pagina 2
Lukas "Luisterkastje"
Download hier productfolder van de leverancier:
Lukas Luisterkastje

Terug naar: informatiepagina
Pagina 1 van 2